Denizli- Manisa yolunda korkutan kaza: Tır devrildi, yol ulaşıma kapatıldı!

Denizli- Manisa Karayolu’nda korkutan bir kaza meydana geldi. Saman yüklü tır kontrolden çıkarak devrildi. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Kaza sonucunda yol bir süre ulaşıma kapatıldı. Yaralı sürücü ise hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Denizli- Manisa Karayolu Bozalan Mahallesi’de meydana geldi. Kazayla ilgili alınan bilgilere göre, M.A.K., idaresindeki 42 ADV 50 plakalı saman yüklü tır ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır yan yatarak yolu kapattı.

YOL BİR SÜRELİĞİNE ULAŞIMA KAPATILDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. olay yerinde ilk müdahalesi tamamlanan sürücü M.A.K yaralı olarak Buldan Devlet Hastanesine sevk edildi. tırın devrilmesi nedeniyle bir süre Manisa istikametine ulaşıma yol kapandı.

Karayolları ekiplerinin çalışması sonucu karşı şeride bağlantı yol yapılması üzerine trafik tek şeritten ilerliyor. İlerleyen dakikalarda tırın kaldırılmasının ardından trafik akışının normale döndürüleceği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Exit mobile version