Denizli Pamukkale’de kız meselesi yüzünden kavga çıktı: 1 kişi hayatını kaybetti!

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, 25 yaşındaki Hasan S. ile amca oğlu olduğu öğrenilen 26 yaşındaki Yusuf S. ile kız meselesi yüzünde tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından ayrıldıktan sonra Kayhan Mahallesi’nde bulunan parkta yeniden buluştular.

MARKETE SIĞINDI

Burada yaşanan tartışmanın ardından Hasan S, kuzeni ile arkadaşları Emircan U, Muhammet S, Furkan A, İsmail B, Tolga G. ve Buse K’den kaçıp yakınlardaki markete sığındı.

Yanında getirdiği pompalı tüfekle amcasının oğlunu takip eden Yusuf S’nin ateş etmesi sonucu kuzeni ve market sahibi Merve Acar (28) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralanan Merve Acar (28) ile Hasan S’yi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı.

HAYATINI KAYBETTİ

Merve Acar, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hasan S’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu Amirliği ekipleri, şüphelileri Merkezefendi ilçesinde saklandıkları adreslerde gözaltına aldı.

Cinayet şüphelisi Yusuf S. ile arkadaşı Buse K’nin bir apartmanın çatısında saklanırken yakalandıkları belirtildi.

Gözaltına alınan 7 şüphelinin işlemleri sürüyor.

Exit mobile version