Denizli Haberleri

Denizli Valisi özür diledi!

Geçtiğimiz Cuma koronavirüs denetimi yapan Denizli Valisi Ali Fuat Atik, denetimler sırasında bir dönercide yaşadığı olay nedeniyle özür diledi.

İçişleri Bakanlığı’nın 81 ile gönderdiği genelge kapsamında kente koronavirüs denetimine  çıkan Denizli Valisi Ali Fuat Atik, denetimler sırasında bir dönercide yaşadığı olay nedeniyle özür diledi.

Denetimler kapsamında bir dönerciye giren Vali Atik’i tanımayan dönerci, döner kesmeye devam etmiş ve valiyle konuşmamıştı. Öfkelenen Vali Atik, eldiven takmadığı gerekçesi ile “İşletmeyi kapatın” emri vererek sinirli bir şekilde denetimlere devam etmişti.

“TEKRAR ZİYARET EDEREK NEZAKETLE TELAFİ EDECEĞİZ”

Dönercide mevzuat gereği eldiven takmanın yasak olduğunu unutan Vali Atik, hatasını anlayınca bir açıklama yayımlayarak hem esnaftan hem de çalışanlarından özür diledi. Hatasının nedeninin denetimlerin uzunluğu nedeniyle yorulmasına bağlayan Denizli Valisi Atik, “Gün boyu denetimin getirmiş olduğu yorgunlukla şahsımın yaklaşımı üslubum ve gönül kırıcı yaklaşımım beni de üzdü. Bu sebeple vatandaşlarımızdan bu yaklaşımım nedeniyle özür diliyorum. İşletmemizi tekrar ziyaret ederek nezaketle telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı.