Denizli’de 15 yaşındaki iki çocuk arasında bıçaklı kavga: 1 çocuk yaralı!

Denizli’de akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. 15 yaşlarındaki iki çocuk arasında çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada çocuklardan biri diğerini bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Korkunç olay, akşam 21.30 sıralarında Merkezefendi ilçesine bağlı İlbadı Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre; aynı mahallede yaşayan ve aralarında bir süredir husumet bulunduğu öğrenilen 15 yaşındaki B.E. ile 15 yaşındaki Y.Y. sokakta karşılaştı. Çocuklar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine taşıdığı bıçağı eline alan Y.Y., B.E.’yi bacağından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Çocuk kanlar içinde yere yığılırken, ilk olarak yardıma vatandaşlar koştu. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı Denizli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi

Arkadaşını yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan Y.Y.’nin yakalanması için ekipler tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Exit mobile version