Denizli’de 4 iş yerini soyduğu iddia edilen şüpheli tutuklandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, bir gecede 4 iş yerinden çalıntı eşya ile uyuşturucu madde ve silah ele geçirilen şüpheli tutuklandı.

İncilipınar Mahallesi’nde 4 farklı iş yerinden 8 dizüstü bilgisayar, 10 cep telefonu, 7 bin lira nakit para ve elektronik eşya çalındığı ihbarı üzerine Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda şüphelinin kimliği belirlendi ve Siteler Mahallesi’ndeki eve operasyon düzenlendi. Operasyonda A.E. (24) yakalandı. A.E’nin, konut dokunulmazlığını ihlal ve hırsızlık suçlarından 5 yıl 6 ay hapis cezasının bulunduğu ve arandığı tespit edildi.

Apartman suç mahalli çıktı

Evin bulunduğu apartmandaki farklı dairelerde yapılan aramalarda çalıntı eşya ile uyuşturucu madde, uyuşturucu madde kullanım aparatları, kurusıkı tabanca, nakit para, 7 dizüstü bilgisayar ve çeşitli elektronik eşya ele geçirildi.

Operasyonda A.E’nin yanı sıra uyuşturucu kullandıkları tespit edilen H.Ç. (26), H.Z.Ö. (34), İ.K. (27) ve V.M.Ö. (24) de gözaltına alındı. İ.K’nin uyuşturucu madde bulundurmak suçundan, H.Ç’nin de 6 ayrı suçtan para cezası nedeniyle arandığı belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.E, tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla salıverildi.

Exit mobile version