Denizli’de 7 araç birbirine girdi: Bir aile yok oldu, 53 yaralı var!

Denizli’de dün sabah saatlerinde meydana gelen feci bir trafik kazası sonrasın akşam saatlerinde bir kaza daha meydana geldi. Muğla’dan Afyonkarahisar’a dönen kişileri taşıyan otobüs, ilçe minibüsü ve 5 ayrı araç kazaya karıştı. Meydana gelen kaza sonucunda hafif ticari araçta bulunan 4 kişilik bir aile hayatını kaybetti, 53 kişi de yaralandı.

Muğla turundan Afyon’un Sandıklı ilçesine dönen kafileyi taşıyan otobüs, ilçe minibüsü ve 5 ayrı araç kazaya karıştı. Alınan bilgilere göre, çarpmanın şiddetiyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği hafif ticari araç, karşı şeride geçerek minibüsle çarpıştı. Kazada yolcu otobüsü devrilirken ihbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Feci kaza, saat 21.00 sıralarında Denizli- Antalya karayolu Cankurtaran mevkisi yakınlarında meydana geldi. Muğla’dan Afyonkarahisar’a tekne turu için giden kafilenin taşındığı Melih Turizm’e ait yolcu otobüsü, dönüş yolunda, önündeki hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği hafif ticari araç, karşı şeride geçerek minibüsle çarpıştı. Kazada yolcu otobüsü devrildi.

HAFİF TİCARİ ARAÇTAKİ 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada hafif ticari araçta bulunan sürücü 19 yaşındaki Yiğit Mutluluk, ikiz kardeşi Eren Mutluluk, anne Mevlüde Mutluluk olay yerinde hayatını kaybetti. Baba da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

53 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Yolcu otobüsündeki 53 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Baba Ramazan Mutluluk kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Exit mobile version