Denizli’de amcalarını miras yüzünden döverek öldüren çift tutuklandı

Denizli’nin Çameli ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan miras kavgasında, amcalarını sopayla döverek ölümüne neden olan karı koca çift, yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Olay, Taşçılar Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Deniz (43) ile ağabeyi Aziz D. (64) arasında miras malı olan bir tarla ve alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede büyüdü. Miras kavgasına Aziz D.’nin eşi Filiz D. (52), kızları Yasemin D. (25) ve Gül Yağmur D.Y. (31) ile damadı Emrah Y. (27) de dahil oldu. Bu aile üyeleri tarafından taşlı sopalı bir kavga başladı. Mehmet Deniz, aldığı darbeler sonucu ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

5 şüpheli yakalanmıştı

Olayın ardından kaçan 5 şüpheliyi yakalamak için jandarma geniş çaplı bir araştırma başlattı. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), şüphelilerin Göcek Mahallesi’ne kaçtığını tespit ederek operasyon düzenledi ve 5 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Aziz D., Filiz D., Yasemin D., Gül Yağmur ve Emrah Y., jandarmadaki sorgularının ardından Çameli Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden, amcalarını sopayla vurarak öldürdüklerini itiraf eden Gül Yağmur D.Y. ve kocası Emrah Y. tutuklanırken, diğer 3 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Exit mobile version