Denizli Haberleri

Denizli’de çok sevdiği eşini boğarak öldüren ve gömen katil koca tutuklandı

Denizli’de yaşanan olayda, eşi Mine Kocadağ’ı boğarak öldürdüğünü canlı yayında itiraf eden Mithat Kocadağ, duruşmada, “Çok seviyordum. Bunların yaşanmasını istemezdim” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Olay, Gözler Mahallesi’nde yaşayan Mine Kocadağ’ın 18 Ağustos 2022 tarihinde ortadan kaybolmasıyla başladı. Eşi Mithat Kocadağ, polise başvurarak kayıp ihbarında bulundu. Ancak polis tarafından yapılan arama çalışmalarında Mine Kocadağ’a ulaşılamadı. Kocadağ’ın ağabeyi, kardeşinin eşinin şüpheli davranışlarından dolayı şüphelendiğini ifade etti.

İfadeleri çelişkili bulundu

Cinayet büro ekipleri, Mithat Kocadağ’ın çelişkili ifadeler verdiğini fark ederek soruşturmayı derinleştirdi. Çalıştığı otelden alınan güvenlik kamerası kayıtlarında el arabasıyla çuval taşıdığı görüntülere ulaşan polis, Mithat Kocadağ’ın daha önce çalıştığı otelin bahçesinde yapılan kazı çalışmasında eşinin cesedini buldu. Ceset, televizyon programında canlı yayında itiraf edilen yere gömülmüştü.

Mithat Kocadağ’ın eşini öldürdükten sonra otelden istifa ederek ayrıldığı belirlendi. İstanbul’da gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadesinde, olayın gece saat 03.00’te mutfakta yaşanan bir tartışma sonucu olduğunu ve eşinin başını vurarak öldüğünü iddia etti. Cesedi 2 gün boyunca evde sakladığını söyleyen Kocadağ, daha sonra cesedi çuvala koyarak gömdüğünü itiraf etti.

Eşini çok sevdiğini söyledi

Mithat Kocadağ, duruşmada eşini çok sevdiğini ve yaşananların istemediği olaylar olduğunu belirterek pişmanlığını dile getirdi. Olayla ilgili olarak Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden duruşma, savcılığın mütalaasını sunmak üzere 19 Aralık tarihine ertelendi.