Denizli HaberleriGündem

Denizli’de dehşet kaza: 2 araç uçuruma yuvarlandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Denizli‘nin Pamukkale ilçesinde Haytabey Mahallesi ile Uzunpınar Mahallesinde yolunda dehşet bir trafik kazası meydana geldi. 1’i servis minibüsü 1’i de otomobil olmak üzere 2 araç uçuruma yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Meydana gelen kaza sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 5 KİŞİ YARALANDI

Aynı yöne seyir halinde olan İbrahim Doğru idaresindeki 20 BS 567 plakalı minibüs, keskin virajı dönünce bir anda önüne çıkan park halindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle her iki araçta 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Yoldan geçerken kazayı fark eden diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minibüsünde bulunan sürücü İbrahim Doğru ve eşi Ferize Doğru ile Hasan Güney’in hayatını kaybettiğini belirtti.

50 METRE UÇURUMA SAVRULDU

Çarpışmanın etkisiyle 50 metre uçuruma savrulan otomobilde bulunan Emre M., Emre A., Necmettin C., Uğur Y. ve İzzet T. hafif şekilde yaralanırken, otomobilden inen sürücü Yaşar C. ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar itfaiye, sağlık ve AFAD ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik kurtarma çalışması sonucu olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.