Denizli HaberleriGündem

Denizli’de Düğün Kanlı Bitti Ölü ve Yaralılar Var

Korkunç olay Denizli’de meydana geldi. Denizli Honaz’ da meydana geldi. Honaz’da bir düğünde çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Silahlar patladı. 2 kişi yaralandı. 1 kişi hayatını kaybetti. Kaçan şüpheli için arama çalışmaları başlatıldı.

Olay Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Ovacık Mahallesinde 9 Ağustos tarihinde meyana geldi. Düğünde bulunan  R.K. ve B.S. arasında bilinmeyen bir nedenden çıkan tartışma kısa kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga düğün salonundan çıkıp sokakta devam etti. Ardından B.S. üstünde bulunan silahla ateş açtı.

Kavgayı Ayırmaya Çalışan Fatih B. Hayatını Kaybetti

B.S.’nin ateşlediği silahtan çıkan kurşunlar R.K.’ye, Kavgayı ayırmaya çalışan Fatih B.’ye R.K.’nın kardeşi C.K.’ye isabet etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Denizli’de bulunan hastanelere kaldırılırken olay sonrası alkollü B.S. kaçtı. R.K. ve göğsünden yaralanan C.K.’nin tedavileri devam ederken, Kavgayı ayırmaya çalışan ve başından yaralanan 34 yaşında evli ve üç çocuk babası Fatih B. 3 gün verdiği yaşam savaşını kaybederek tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Olayla ilgili soruşturma devam ederken kaçan B.S.’nin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.