Denizli’de evinde bıçaklanan Afgan uyruklu genç hayatını kaybetti

Denizli’de, evinde meydana gelen kavgada arkadaşı tarafından bıçaklanan 24 yaşındaki Afganistan uyruklu Hüseyin Amiri, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaçan şüphelinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için polis tarafından başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Olay, Pamukkale ilçesi Kuşpınar Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın zemin katında gerçekleşti. Hüseyin Amiri ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi arasında evde çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada bıçaklanan Amiri, yardım istemek üzere sokağa çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde hayatını kaybetti

Sağlık ekipleri, göğsünden bıçaklanan Amiri’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis incelemelerinin ardından Amiri’nin cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna gönderildi.

Polis, kaçan şüphelinin kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayın detayları ise soruşturma kapsamında ortaya çıkarılmaya çalışılıyor.

 

 

 

Exit mobile version