Denizli HaberleriGündem

Denizli’de feci kaza: 15 yaşındaki ehliyetsiz sürücü hayatını kaybetti!

Denizli’de feci bir trafik kazası meydana geldi. 15 yaşındaki sürücünün kullandığı otomobil kontrolden çıkarak, şarampole devrildi. Meydana gelen kaza sonucunda 15 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti. Öte yandan yanındaki arkadaşı ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Feci kaza, saat 16.00 sıralarında Denizli’nin Bozkurt ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bozkurt ilçe merkezinden İnceler Mahallesi istikametine gitmekte olan 15 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Ali Eren Ö.’nün kullandığı 20 AUU 61 plakalı Fiat marka otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrol çıktı. Çocuk sürücünün kontrolünü sağlayamadığı otomobil, yolun sağındaki şarampole devrildi.

15 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Araç hurdaya dönerken, sürücü Ali Eren Ö., hayatını kaybetti. Yanında bulunan yaralı arkadaşını ise yapılan ilk müdahaleni ardından hastaneye sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden çocuğun cenazesi, otopsi işlemleri için Çardak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.