Denizli’de feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti, 2 yaralı var!

Denizli’de feci bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine ekipler sevk edildi.

Feci kaza, Denizli’nin Honaz ilçesinde meydana geldi. Saat 04.00 sıralarında Denizli’den Uşak yönüne giden Nurullah Özkan yönetimindeki 64 AH 478 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünden çıkıp şarampole yuvarlanarak ağaca çarptı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, otomobil sürücüsü Nurullah Özkan ile babası Halil İbrahim Özkan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Halil İbrahim Özkan’ın kızı Elif Özkan ile torunu Ecrin Yağmur Özkan, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Nurullah Özkan ile babası Halil İbrahim Özkan’ın cenazeleri, yapılan incelemenin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Exit mobile version