Denizli HaberleriGündem

Denizli’de feci kazada otomobil ikiye bölündü: Yaralılar var!

Denizli’de feci bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonucunda ikiye bölünen araç, hurdaya döndü. Meydana gelen kazada, 3 kişi yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

3 KİŞİ YOLA SAVRULDU

Feci kaza, Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Denizli-İzmir karayolunda seyir halinde olan Tofaş marka otomobil, bir anda sürücüsünün kontrolünden çıktı. Savrulan otomobil, orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarparak ikiye bölündü. İki parça halinde karayoluna dağılan araçta bulunan sürücü ve 2 yolcu, orta refüj ve yola saçıldı.

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İkiye bölünen otomobilden fırlayan üç yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Soruşturma başlatılan kaza nedeniyle karayolunda uzun kuyruklar oluştu.