Denizli’de Feci Olay 13 Yaşındaki Çocuğa Pitbull Cinsi Köpek Saldırdı

Denizli’de meydana gelen olayda pitbull cinsi köpeğin saldırısına uürayan 13 yaşındaki İran uyruklu çocuk yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan çocuk taburcu edildi.

Köpeğin Saldırdığı Çocuk Tedavi Altına Alındı

Olay, Denizli’nin Zeytinköy Mahallesi Kozlupınar Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İran uyruklu olduğu öğrenilen 13 yaşındaki A.D.J. pitbull saldırısına uğradı. Çevredeki vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kasık bölgesinden yaralanan çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan çocuk, tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri köpeğin sahibi İran uyruklu M.A’yı (24) gözaltına aldı.

Köpeğin saldırdığı 13 yaşındaki A.D.J. gazetecilere yaptığı açıklamada, köpeğin saldırısına uğradığı için çok korktuğunu belirterek, “Arkadaşımın evinden geliyordum. Aşağıdaki çöp kovasının orada adam köpeğine yemek verecekmiş. Köpek salınmıştı ve hiçbir önlemi yoktu. Köpek, ilk kedileri kovaladı. Ondan sonra hemen üzerime geldi. Üzerime zıpladı ve ayağımı çektiğim için çok ısırmadı. Hemen yan komşuların bahçesine sığındım” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version