Denizli HaberleriEge HaberleriGündemYerel Haberler

Denizli’de İlginç Hırsızlık Kameralara An Be An Yakalandı

Denizli’de meydana gelen ilginç hırsızlık olayı sosyal medyada gündeme geldi. Üç genç arabanın üzerinde bulunan kardan adam ile önce fotoğraf çektiler ardından da kardan adamı çalarak götürdüler.

İlginç hırsızlık, Denizli’de meydana geldi. Bir arabanın üstündeki kardan adamı fark eden 3 genç kardan adam ile önce fotoğraf çekildi. Ardından kardan adamı kucaklayıp götürdüler. Denizli’de yaşayan ve kardan adamın sahibi olan Hasan Alp Demirci, çocukları ile yaptığı kardan adamı sabah bulamayan Demirci, apartmanın dışında bulunan güvenlik kamerasından görüntüleri incelemeye başladı. Karşılaştığı manzara ile gülmeye başlayan adam güldüren hırsızlığı sosyal medya hesabından paylaştı.

Kardan Adamı Çalınan Adam’dan Güldüren Açıklama

Yaptığı kardan adamın çalındığını gören Demir,  “Denizli’ye cumartesi günü kar yağdı. Çok nadiren kar yağdığı için çocuklarımızda hasret kalıyor. Kar yağdığı zaman çocuklarımla parkta küçük bir kardan adam yaptık. Sonra kardan adamı dağıtmasınlar diye evimizin önüne getirdik. Kardan adamı aracın üstüne koyduk. Çocuklar o şekilde eylesinler diye. Sonra sabah telefonda kardan adamı kontrol ederken kardan adamın yerinde olmadığını gördük. Görüntüleri incelediğimde kardan adamın götürdüklerini gördüm.

Çocuklar tabi kardan adamı görmeyince kırıldı. Kardan adamı alanlar ilk başta fotoğraf çekiliyor. Sonra galiba çok beğeniyorlar bırakamıyorlar. Daha sonra kucaklayıp götürüyorlar. Karlar gündüz olduğu için erimeye de başladı. Çalınan kardan adamdan geriye sadece burnu kaldı. Eğer kar yağarsa burnu tekrar kullanacağız” ifadelerini kullandı