Denizli HaberleriEge HaberleriGündemYerel Haberler

Denizli’de Kadın Cinayeti! Erkek Arkadaşı Tarafından Boğazı Kesilerek Öldürüldü

Denizli’de meydana gelen olayda genç kadın tartıştığı erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek vahşice öldürüldü. Kaçan zanlı ekiplerce yakalanıp gözaltına alındı.

Tartıştığı Kız Arkadaşının Boğazını Kesti

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan Kınıklı Mahallesi’nde bulunan bir apartman dairesinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çift arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma sonucunda öfkelenen F.Z. mutfaktan aldığı bıçak ile kız arkadaşı Ş.Ş.’nin boğazını kesti. 25 yaşındaki Ş.Ş. kanlar içinde yere yığılırken zanlı F.Z. olay yerinden kaçtı. Çevredeki komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Daireye giren polis ekipleri Ş.Ş.’yi kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Ş.Ş.’nin hayatını kaybettiği tespit edildi.

Kaçan Zanlı Polis Ekiplerince Kısa Sürede Yakalandı

yapılan incelemelerin ardından Ş.Ş.’nin cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Ekipler olay sonrası kaçan F.Z.’yi yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlattı. F.Z.’ye ait otomobili bulan ekipler zanlıyı gözaltına aldı.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.