Denizli’de kahreden kaza: 18 ve 23 yaşındaki iki genç hayatını kaybetti!

Denizli’de dün akşam saatlerinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Alkollü sürücü, motosiklete çarptı. Meydana gelen feci kaza sonucunda 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü ve beraberindeki 18 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Feci kaza, saat 22.00 sıralarından Denizli’nin Pamukkale ilçesi Kirişhane Mahallesi, Üçgen Köprülü Kavşağında yaşandı. Hüseyin Gündem (40) yönetimindeki 48 AOL 432 plakalı cip, aynı yönde seyir halinde olan Fethi Berk’in (20) kullandığı 20 AGM 047 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle Hüseyin Berk ve beraberindeki Busenur Bostancı (18), yola savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

2 GENÇ DE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Busenur Bostancı’nın yaşamını yitirdiği belirlenirken, alt yola düşen Fethi Berk ise ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Berk de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

CİP SÜRÜCÜSÜ 1.18 PROMOİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Polis tarafından gözaltına alınan cip sürücüsü Hüseyin Gündem’in yapılan kontrolde 1.18 promil alkollü olduğu belirlendi. Bostancı ile Berk’in cenazesi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Exit mobile version