Denizli HaberleriGündem

Denizli’de kavşakta iki araç çarpıştı: Ölü ve yaralılar var!

Denizli’de feci bir trafik kazası meydana geldi. Hafif ticari araçla otomobil, kavşakta çarpıştı. Meydana gelen kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Feci kaza, Denizli’nin Acıpayam ilçesinde Yeniköy Kavşağı’nda yaşandı. Alınan bilgilere göre, Denizli istikametine doğru seyir halindeki Ramazan Er yönetimindeki 20 ADA 013 plakalı otomobil ile Acıpayam’dan Bademli Mahallesi’ne doğru seyir halindeki Mehmet Tekin idaresindeki 34 HY 0361 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı.

1 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Meydana gelen çarpışmayla iki araç da yol kenarına savrularak durabildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kazada 20 AD 013 plakalı araçta bulunan Kezban Er olay yerinde hayatını kaybederken sürücü Mehmet T., Ayşe K., Melek K., Emirhan K. ve Salih K. itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Yaralılar Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Kezban Er’in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı