Denizli Haberleri

Denizli’de kaza yapan alkollü kadınlar ortalığı birbirine kattı

Denizli‘de, dereye uçan otomobilde bulunan kadınlar, polise ve hastaneye zorluk çıkardı.

Merkezefendi ilçesi Başkarcı Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda gece saatlerinde ters yönde ilerleyen otomobil, sürücüsünün manevra yapacağı sırada yolun sağındaki dereye uçtu. Kazada hafif sıyrıklarla kurtulan 1’i erkek 4 kişi, deredeki otomobilden çıktı.

Yardım etmek için gelen  kişiye de saldırdılar.

Polise hakaret ettiler

Daha sonra kazazede 4 kişi, olay yerinden yürüyerek uzaklaşmak istedi. Bu sırada gelen polis ekiplerine, çevredekiler kazazedelerin gittiği yönü gösterdi. Polis, 4 kazazedeyi peşlerinden gidip, durdurdu. Polis, otomobili kimin kullandığını öğrenmek istedi.

Ancak kazazedeler arasındaki kadınlardan S.Ş. ile A. A. polislere küfredip, hakaretler etti. Alkolün olduğu tahmin edilen ve ayakta durmakta zorlanan 2 kadın, kendilerini görüntüleyen gazetecilere de küfredip, yerden aldıkları taşları atmak istedi.

Hastanede de ortalığı birbirine kattılar

Polis, müdahale edip, S.Ş.’nin elindeki taşı bırakmasını sağladı. Ancak kadın, polislere direnmeye devam etti. Bunun üzerine polis, 2 kadına kelepçe takıp, gözaltına aldı.

Adli muayene için Denizli Devlet Hastanesi’ne götürülen 2 kadın, hastanede kadın güvenlik görevlisine de saldırıp, saçını çekti. Sağlık kontrolünün ardından 2 kadın, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.