Denizli HaberleriGündem

Denizli’de korkunç olay: Oğlunu bıçaklayan eşini öldürdü!

Denizli’de korkunç bir olay meydana geldi. 3 çocuk annesi kadın, kendisine şiddet uygulayan ve uyuşturucu bağımlığı olan eşiyle tartışmaya başladı. O sırada kavgaya dahil olan çiftin çocukları, babası tarafından bıçaklandı. Bunun üzerine kadın da eşinin başına demir sopayla vurdu. Adam, olay sonucunda hayatını kaybetti.

Korkunç olay, dün saat 20.00 sıralarında Aşağıçeşme Mahallesi’nde meydana geldi. 3 çocuk annesi Ayşe K. ile kendisine sürekli şiddet uyguladığı ve uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen eşi Murat K. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce çiftin en büyük çocuğu F.K., araya girip annesi ile babasını ayırmak istedi. Ancak bu sırada F.K., babası tarafından kolundan bıçakla yaralandı.

EŞİNİN BAŞINA DEMİR SOPAYLA VURDU

Oğlunun bıçakla yaralandığını gören Ayşe K. ise aldığı demir çubukla eşi Murat K.’nin başına vurdu. Çiftin diğer çocuklarının ihbarı üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Murat K.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Murat K.’nin cansız bedeni otopsi için Güney Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. F.K. ise hastanede tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Ayşe K. jandarma tarafından gözaltına aldı.