Denizli’de Korkunç Olay Sesten Rahatsız Olan Komşusunu Bıçakladı

Korkunç olay Denizli’de meydana geldi. Akşam saatlerinde dikiş makinası çalıştıran komşusunu uyaran kişiler polise şikayet etti. Şikayetçi olan kişiler ve komşuları arasında tartışma başladı. Kısa sürede sopalı bıçaklı kavgaya dönüşen tartışma sonucu anne ve oğlu bıçakla yaralandı.

Gece saatlerinde Denizli’de bulunan Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesinde meydana geldi. Ümit Ç. akşam saatlerinde dikiş makinesi çalıştıran komşusundan rahatsız olarak komşusu Osman K.’yi uyardı. İkili arasında çıkan tartışma sorasında Ümit Ç. ve annesi polise giderek komşuları Osman K. hakkında şikayette bulundu.

Şikayet üzerine bölgeye gelen polisler, Osman K.’yi ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Osman K.’nin de komşularından şikayetçi olması üzerine polisler bu kez Ümit Ç.’den  ifade almak için bölgeye giderek Ümit Ç. ‘yi polis merkezine götürdüğü sırada öfkelenen komşu Osman K. ve oğlu Ali K. kendilerinden şikayetçi olan komşuları  Ümit Ç.’ye bıçakla saldırdı. Meydana gelen kavgaya her iki aileden yaklaşık 15 kişi dahil oldu.

Kavgaya Karışan Baba Oğul Gözaltına Alındı

Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler kavgaya karışan kişileri güçlülükle ayırırken, meydana gelen kavgada Ümit Ç. göğsünden ve vücudunun farklı yerlerinden bıçaklanarak yere yığıldı. Polis ekipleri İki çocuk babası Ümit Ç. ‘yi bıçaklayan baba Osman K. ve oğlu Ali K.’yi yakalayarak gözaltına alındı.

Yaralanan Ümit Ç. Kan Kaybından Hayatını Kaybetti

Yaralı Ümit Ç.’nin annesi Ayten Ç. de başından yaralandı. Acılı anne oğlunun başında çığlık çığlığa feryat etti. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Ümit Ç.’nin  olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi. Yapılan kalp masajı ile hayata döndürülen Ümit Ç. ve başından yaralanan annesi  ambulansla alınıp hastaneye sevk edilirken Ümit Ç.’nin aşırı kan kaybı nedeniyle yolda yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Polis ekipleri, her ihtimale karşı hastane önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Exit mobile version