Denizli’de otobüs durağında çantasını unutan genç kadın hayatının şokunu yaşadı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Burcu Arslan, otobüs durağında çantasını unuttuktan sonra yaşadığı olayla sarsıldı. Arkadaşı tarafından taksi ücreti ödendiği için çantasına ihtiyaç duymayan genç kadın, birkaç saat sonra bankacılık uygulamasına giriş yaparak hayatının şokunu yaşadı. Kredi kartıyla 5 bin liralık alışveriş yapıldığını fark eden Arslan, çantasının çalındığını anladı.

Temassız özelliği kullanılarak yapılan alışverişleri fark eden Arslan, alışveriş yapılan işletmeleri ziyaret etti. Güvenlik kameralarını inceleyerek çantasını alan şüpheliyi tespit eden Arslan, kredi kartını hemen iptal ettirdi. Ancak şüpheli, kartı kullanarak Arslan’ın bakiyesinin büyük bir kısmını harcamıştı.

“Çantamı alan şahıs çok rahattı”

Yaşadığı olayı değerlendiren Arslan, “İşyerlerinde güvenlik kamerası görüntülerini izledim. Görüntülerde çantamı alan şahıs çok rahattı. Cüzdanımın içerisindeki kredi-hesap kartlarım, kimlik kartım, bir miktar nakit paramı da almış. Kartımda yaklaşık 5 bin TL’ye yakın harcama var ve 4 bin TL kalmış durumda” şeklinde konuştu.

Exit mobile version