Denizli HaberleriGündem

Denizli’de otostop cinayeti: 22 yaşındaki genç bindiği aracın sürücüsünü öldürdü!

Denizli’de korkunç bir olay yaşandı. 22 yaşındaki genç, otostop çekerek bindiği aracın sürücüsünü öldürdü. Otomobilin kaldırıma çarptığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan 38 yaşındaki sürücü, hayatını kaybetti.

Korkunç olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı’nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, seyir halindeki bir otomobilin kaldırıma çarptığını gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, otomobilin sürücü kısmında göğsünden bıçaklanmış halde ağır yaralı olarak bulunan Sadi Tokgöz’ü ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine götürdü. Hastanede yapılan müdahaleye rağmen Tokgöz, göğsüne aldığı 4 bıçak darbesi nedeniyle hayatını kaybetti.

22 YAŞINDAKİ GENÇ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, yaptıkları araştırmada Sadi Tokgöz’ün en son Kutluhan N. (22) ile görüldüğünü belirledi. Cinayet Bürosu ekipleri Kutluhan N.’yi yakalayıp gözaltına aldı.

Kutluhan N.’nin ilk ifadesinde, otostop çekerek bindiği otomobilin sürücü Tokgöz’ün kendisini sakin bir yerde aracı durdurup elle taciz ettiği gerekçesiyle bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi. Kutluhan N.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.