Denizli Haberleri

Denizli’de sokakta ölen yabancı uyruklu gencin katili kıskanç koca çıktı

Denizli’de, evinde bıçaklanan ve ardından sokakta kan kaybından hayatını kaybeden yabancı uyruklu genç, katil zanlısının kıskanç kocası olduğu ortaya çıktı. Olay, Pamukkale ilçesi Kuşpınar Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir apartmanda meydana geldi. Gece boyunca yaşanan olayda, 24 yaşındaki Amiri Asheghossein, evine gelen arkadaşı A.N ile kıskançlık nedeniyle bir tartışma başlattı.

Tartışmanın kızışması sonucunda A.N, bıçak kullanarak Asheghossein’i göğsünden yaraladı ve olay yerinden kaçtı. Yaralı genç, yardım bulmak amacıyla sokağa çıktı ancak hiç kimseden yardım alamadı. Aşırı kan kaybına uğrayan Asheghossein, sokak ortasında yaşamını yitirdi.

İzmir’de otelde yakalandı

Cinayetin ardından, katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatan Cinayet Büro ekipleri, kısa sürede zanlının kimliğini tespit etti. A.N’nin Denizli’den kaçarak İzmir’deki bir otelde saklandığını belirleyen ekipler, cinayet zanlısını burada yakaladı. Emniyetteki sorgusunda, A.N’nin cinayeti eşini kıskandığı gerekçesiyle işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Katil zanlısı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.