Denizli’de yüksek hesap kavgası: 1 kişi hayatını kaybetti!

Denizli’de yüksek hesap gelmesi nedeniyle bir eğlence mekanında kavga meydana geldi. Çalışanlar ve müşteriler arasında çıkan kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti. Mekanda çalışan kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Korkunç olay, Denizli’de sabaha karşı Akköy Mahallesi’nde bulunan bir eğlence mekanında yaşandı. İddiaya göre, Ferdi ile kardeşi İsa Akbulut (24), yanlarında kız arkadaşlarıyla eğlence mekanına gitti. Bir süre sonra Akbulut kardeşler ile mekan çalışanları arasında yüksek hesap yüzünden tartışma çıktı.

ÇALIŞANLARIN ÜZERİNE OTOMOBİLİ SÜRDÜ

Tartışma sonunda iddiaya göre Ferdi ile İsa Akbulut mekan çalışanları tarafından darbedildi. Daha sonra otomobiline binen Ferdi Akbulut, eğlence mekanından önünden hızla geçip geri döndü. Akbulut, kullandığı otomobili eğlence mekanında önünde kendisini darbeden çalışanların üzerine sürdü.

1 ÇALIŞAN HAYATINI KAYBETTİ

Akbulut, mekanda çalışan Ferhat Denktaş’a çarpıp, olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı halde Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Ferhat Denktaş, kurtarılamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında İsa ile Ferdi Akbulut, jandarma ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Exit mobile version