EkonomiGündem

Deposuna benzin, motorin, LPG fulleyecekler dikkat: 31 Mart’a kadar geçerli olacak!

Akaryakıt fiyatları milyonlarca sürücünün cebini yakarken, bankalar da akaryakıt sektöründe geçerli kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. İş Bankası’ndan akaryakıt kampanyası duyurusu yapıldı. Banka, benzin, motorin ve LPG harcamasına özel müşterilerine para hediye edecek. Kampanyanın 31 Mart tarihine kadar süresi var.

İş Bankası’ndan akaryakıt kampanyası başlatıldı. Benzin, motorin ve LPG harcamasına yönelik düzenlenen kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Dün itibariyle başlayan akaryakıt kampanyası 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre, Maximum Kartınız ile Maximum anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından 9 – 31 Mart 2024 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 1.500 TL ve üzeri ilk akaryakıt ya da otogaz alışverişe 75 TL toplamda 150 TL MaxiPuan verilecek.

İŞ BANKASI ÖDÜL KULLANIMI;

• MaxiPuan’lar 09.04.2024 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Mayıs 2024’tür.

• Bankamız POS’larından yapılan işlemler kampanya kapsamında sayılacaktır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 150 TL MaxiPuan kazanabilir.

• Kampanya kriterlerinin yerine getirilmesi ve kampanya kapsamında en son kullanılan kartın Maximum Kart olması durumunda ödül MaxiPuan olarak yüklenecektir.

• Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir.

• Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil olarak uçak bileti alımında ve otel rezervasyonlarında kullanılabilecek olmakla birlikte açık avans bulunması durumunda kazanılan MaxiPuanlar ile avans kapatılması mümkün olamayacaktır.