EkonomiGündem

Deposuna benzin ve motorin dolduracaklar dikkat: 125 TL birden düşecek!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan zam nedeniyle sürücüler çareyi kampanyalarda aramaya başladı. Akaryakıt sektöründe geçerli olan kampanyalar yakından takip ediliyor. İş Bankası tarafından akaryakıt kampanyası duyurusu yapıldı. İş Bankası kartıyla yapılan akaryakıt harcaması para kazandırıyor.

İş Bankası’ndan bir kampanya düzenlendiği duyuruldu. Akaryakıt sektöründe geçerli kampanyaya dahil olanlar 125 TL kazanacak. Bankadan alınan akaryakıt kampanyası bilgilerine göre, Maximum Mobil’in içindeki Pazarama Araçta Öde menüsünde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ikinci ve sonraki 750 TL ve üzeri her alışverişe 25 TL, toplam 125 TL MaxiPuan verilecek.

İŞ BANKASI AKARYAKIT ÖDÜLÜ KULLANIMI;

Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar, yalnızca Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılabilecektir.

MaxiPuan’larınız 03 Nisan 2024 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Mayıs 2024 (bu tarih dâhil)’tür. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 125 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.