Depremden bir acı haber daha! Cumhurbaşkanı duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün düzenlenen Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem 10 ilimizi etkilerden komşu ülkelerimizi de yıkıma uğratmıştı. 6 Şubat’ta gelen şiddeti oldukça güçlü depremde yollar yarılmış onlarca vatandaşımız hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili açıklamada bulundu. Türkiye Cumhuriyeti’nin gördüğü büyük depremlerden biri olan felakette acı haberler gelmeye devam ediyor. 6 Şubat’ta önce Pazarcık daha sonra Elbistan’da görülen depremde 35 bin 418 kişinin hayatını kaybettiği bildirilirken 105 bin 505 kişinin de yaralandığı açıklandı.

CAN KAYBI ARTIYOR

Depremlerin ardından ilk Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının ardından AFAD Koordinasyon Merkezi’nde kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, son durumu aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremlerde can kaybının 35 bin 418’e, yaralı sayısının 105 bin 505’e yükseldiğini belirtti.

Exit mobile version