Ekonomi

Devlet bankalarından vatandaşlara yardım eli: Nakde sıkışan herkese, günlük 10 bin TL ödenecek!

Yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlara karşın vatandaşların nakde sıkışıklıklarını gidermek amacı ile çeşitli kampanyalar düzenleyen bankaların arasına devlet bankaları da katıldı. Ziraat Bankası ve Vakıfbank “taksili nakit avans” ismini verdikleri yeni hizmetlerinin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. Söz konusu hizmete başvuru yapmak için banka şubelerine gitmenin gerekli olmadığı bildirildi.

Vakıfbank Taksitli Nakit Avans 2022

Türkiye’nin kamu bankalarından biri olarak hizmetlerine devam eden Vakıfbank, yeni dönemde çeşitli sebeplerden ötürü nakde sıkışan ülke vatandaşlarına, yeni hizmeti olan taksitli nakit avans ile destek olacağını açıkladı.

Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanan kampanya haberine göre bankanın ilgili kredi kartı ürünlerinden birini kullanan vatandaşlara, günlük 4 bin TL çekme hakkı tanındığı bilgisi kaydedildi. Banka, söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 12 ay, aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,80 olarak belirledi.

Ziraat Bankası Taksitli Nakit Avans 2022

Bir diğer kamu bankası olan Ziraat Bankası da yeni dönemde geçim derdine düşen ve nakit sıkıntısını bir an önce çözüme kavuşturmak isteyen kredi kartı müşterilerine, taksitli nakit avans hizmeti sunacağını açıkladı.

Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan yeni hizmet duyurusuna göre üst limitin 10 bin TL, aylık ortalama faiz oranının yüzde 1,80, azami vade sayısının ise 12 ay olduğu bilgisi kaydedildi. Üst limitten avans çeken müşterilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı 954,94 TL olarak hesaplandı.

Devlet Bankalarının Taksitli Nakit Avans Hizmetine Nasıl Başvurulur?

Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ın kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları taksitli nakit avans hizmetlerinden yararlanabilmek için bankaların ATM noktalarından, internet bankacılığı kanallarından ya da bankaların mobil uygulamalarından nakit avans hizmetine başvuru yapılması gerekmektedir.