Devlet kurumu ucuz ev ve araba satışına çıktı: 30 bin TL’ye satın alabilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yeni ilanlar yayınlandı. Haziran ayında yayınlanan ilanlarda ucuz ev ve araba satışı yapıldığı görüldü. Açık arttırma ile yapılacak olan satışlara isteyen herkes başvuruda bulunabiliyor.

SGK icradan satılık araç ve konutlarını listeledi. 2021 yılında ucuz ev ve araba almak isteyen vatandaşlar, icra yolu ile çok cazip fiyatlara ev, araç veya arsa alabilirler.

İLANLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ. 

SGK açık artırmaya katılacak olanların bilmesi gereken detaylar:

Arttırmaya iştirak edeceklerin muhammen bedelin %7,5 oranındaki pek akçesini karşılayacak; 6183 sayılı Kanunun 10. Maddesinin 1 ila 4. Fıkralarında sayılan parayı bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen süresiz teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetlerin yerine düzenlenen belgeleri, Hükümetçe belli edilecek Milli Esham ve Tahvilat (en yakın borsa cetveli üzerinden %15 noksanıyla nazara alınacaktır.) gibi satışlardan önce Müdürlüğümüze vermeleri gerekir.

SGK tarafından yayınlanan ilanlar arasında Hyundai 2010 model kamyonun 30 bin TL’den satışa çıktığı görüldü. Öte yandan Tekirdağ’da 270 bin TL’ye apartman dairesi satış ilanı yayınlandığı görüldü.

Exit mobile version