Kamu

Devlet kurumunda çalışmak isteyenler, gemici alımı yapılacak: 35 yaşından gün almamış olanlar başvuru yapabilecek!

Gemici alımı için ilan verildi. Verilen ilana göre, başvuru yapmak isteyen adayların başvuru tarihinin ilk günü itibariyle 35 yaşından gün almamış olması gerekiyor. İlanda belirtilen şartları taşıyanlar 16 Aralık 2022 tarihine kadar başvurularını yapabilecekler.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) gemici kadrosunda personel alımı için ilan verdi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden verilen ilana başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Şartları sağlayan adaylar 16 Aralık tarihine kadar İŞKUR üzerinden başvuru yapabilirler.

İlan ile ilgili bilgiler

1-Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak.
2-Başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla 35 yaşından gün almamış olmak.
3-Adayların Gemici Ehliyetine, S.T.C.W Belgesine ve Gemi Adamı Sağlık Belgesine sahip olması ve bu belgelerin başvuru tarihinden itibaren en az bir yıl da geçerlilik süresi bulunması gerekmektedir.
4-Kuradan çıkmış olmak tek başına işe girmeye hak kazandırmaz. Başvuru şartlarında istenilen belgelere sahip olmayan, TTK Beden Gücü Yönergesine göre istenilecek olan sağlık muayenesini geçemeyen, Arşiv araştırması olumsuz sonuçlanan adaylar işe başlatılmayacaktır.
5-Eğitim düzeyi en az lise ve dengi okul- en çok lise ve dengi okul olarak belirlenmiş olup başvurular içinde belirtilen eğitim düzeyinin üstünde mezuniyeti olan adayların tespit edilmesi halinde işe alım sürecinin herhangi bir aşamasında listelerden çıkartılacaktır.
6-Başvuran adaylar arasından açık iş sayısı kadar asıl, açık iş sayısının 2 (iki) katı kadar yedek aday noter kurası sonucu belirnecek olup kura sonrası herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın asil adaylardan başlanarak işe alım işlemleri gerçekleştirilecektir.
7-Belge kontolü kura çekiminden sonra açıklanacak bir tarihte yapılacak olup başvuru aşamasında istenilen diploma ve belgelere sahip olmayan adaylar işe başlatılmayacaktır.
8-İşçi alımı ile ilgili tüm duyurular T.T.K Genel Müdürlüğü internet sitesinden yapılacak olup kişilere ayrıca bir tebligat gönderilmeyecektir.