Ekonomi

Devlet kurumundan vatandaşlara çağrı: Kredi ve kredi kartı borçlarınızı biz üstleniyoruz! Borç kapatma 2022

Yeni dönemde ekonomi şartlarının günden güne daha zor bir hale gelmesi, vatandaşların gündelik ihtiyaçlarını karşılayamamalarına buna bağlı olarak da nakit ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Nakit sıkıntılarını çözüme kavuşturmak isteyen vatandaşların büyük bir kısmı, bankaların kredi hizmetlerine diğer kısmı ise kredi kartı hizmetlerine başvurdular. Bunun sonucunda farklı bankalara binlerce liralık borcu oluşan vatandaşlar, kendilerini giderek bir çıkmazın içerisinde buldular.

Vatandaşların kredi ve kredi kartı borçlarından ötürü girdikleri çıkmaza, devlet kurumlarından biri olan PTT’den destek geldi. PTT, geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredileri ile bankacılık sektöründe dikkat çekmeyi başaran Aktifbank ile iş birliği yaptığını duyurarak farklı bankalara borcu olan vatandaşlara, borçlarını tek bir çatı altında toplamlarına ve dolayısı ile borçların yapılandırılmasına fırsat sunacağını ilan etti.

PTT- Aktifbank Borç Kapatma Kredisi

PTT, yeni dönemde Aktifbank ile iş birliği yaptığını duyurarak kredi ve kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlara borç kapatma ya da diğer bir adı ile borç transferi hizmeti sunacağı bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

Hem PTT’nin hem de Aktifbank’ın resmi kanalları aracılığı ile duyurulmuş olan borç transfer kredisi hizmetine göre ilgili şartları sağlayan her vatandaşa, borçlarını yapılandırma imkânı tanındı.

PTT- Aktifbank Borç Kapatma Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

PTT- Aktifbank iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan borç kapatma kredisi hizmetinin üst limiti, 50 bin TL olarak belirlendi. Buna göre bankanın ilgili hizmetinden 10 bin TL tutarında destek almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 525,07 TL olarak hesaplandı.

PTT- Aktifbank Borç Kapatma Kredisi Başvurusu 2022

PTT- Aktifbank iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan borç kapatma kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların başvuruları, PTT şubeleri ya da Aktifbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile kabul edilmektedir.