Kamu

Devlete Telsiz-Telefon Operatörü alınacak: İlkokul ve lise mezunları başvurabilir!

Devlet kurumlarında çalışmak isteyenler iş ilanlarını araştırıyorlar. Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı için ilan verdi. Verilen ilanda telsiz-telefon operatörü kadrosunda personel alımı yapılacağı bildirildi. Bugün yayınlanan ilana başvurular 22 Temmuz 2022 tarihinde sona erecek.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden DSİ 9.Bölge Müdürlüğü Elazığ engelli kadrosunda personel alımı yapacak. Bu kapsamda verilen ilanda alımlar için başvuruların 22 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edeceği bildirildi. Alımlar için ilkokul ve lise mezunu olanlar başvurabilecek. Şartları sağlayan adaylar, İŞKUR üzerinden başvurularını yapabilirler.

Özel Şartlar

Başvuru yapacak adayların Telsiz, Telefon Operatörlüğü vb. meslek kodlarında bir yıl çalıştığını sgk hizmet dökümü ile belgelemeleri gerekmektedir.

İşe başlamaları durumunda çalışmalarına engel olmadığını bildirir tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alınmış Sağlık Raporu istenecektir.

Talep şartlarına uyan aday sayısı, alımı yapılacak açık iş gücü sayısının dört katından fazla olması durumunda; 4 asıl ve 4 yedek adayı belirlemek için 27.07.2022 tarihinde saat 11.00’da Bölge Müdürlüğüz Toplantı Salonu’nda (Üniversite Mah. Zübeyde Hanım Caddesi No:140 Elazığ) noter huzurunda kura çekimi yapılacak olup, adaylar talep etmeleri halinde kura çekimini izleyebileceklerdir.

Kura sonucu belirlenen adayların Kurumumuzun internet sitesinden (bolge09.dsi.gov.tr) ilan edilecek, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.