Ekonomi

Dijital kredi ile paranız anında hesabınıza geçsin! İşte başvuru şekli

Ziraat Bankası tarafından dijital kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında online başvuru ile kullanacağınız kredi anında hesabınıza aktarılacak. Bu doğrultuda internet şube ve mobil uygulama üzerinden başvuru yapılabilmektedir.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada maaşını Ziraat Bankasından alan emekli ve çalışan müşterilerin ihtiyaçlarının finansmanında kullanabileceği Dijital Kredi ürününe İnternet Şube veya Ziraat Mobil üzerinden hemen başvuru yapılabileceği ve kredinin şubeye gitmeden hesaba geçeceği ifade edildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Bu kredi kampanyasında 36 ay vade imkanı sağlandığı belirtildi ve başvuruların online yapılacağı ifade edildi. Kredinin özellikleri ise şöyle oldu:

İnternet Şube ve Ziraat Mobilden başvuru yapılabilir,

36 aya kadar vade imkanı bulunmaktadır,

Olumlu değerlendirilen krediler, İnternet Şube ve Ziraat Mobilden hesaba aktarılır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

BAŞVURU ŞEKLİ 

Krediden yararlanmak isteyen vatandaşlar başvurularını Ziraat Mobil uygulaması üzerinden yapabileceklerdir. Bunun yanı sıra Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden de başvuru yapılabilecektir.