EkonomiGenel

Dijital ödemede yepyeni bir dönem: Başvuranlar para iadesi alacak!

Akbank tarafından uygulama konulan Tosla, dijitalde kazandırmaya devam ediyor. Buna göre 31 Temmuz’a kadar Tosla’ya yeni üye olanlar, 30 TL ve üzeri ilk bakiye yüklemesinde 15 TL, tüm alışveriş ve ödemelerde 35 TL, toplamda 50 TL Tosback hediyesi alacak!

İşte detaylar…

Akbank tarafından tüm detaylar şöyle açıklandı:

Tosla hesabına yapacağın 30 TL ve üzeri ilk bakiye yüklemende 15 TL Tosback, Tosla ile yapacağın tüm alışveriş ve ödemelerinde %10, toplamda 35 TL Tosback kazanırsın. Her iki koşulu yerine getiren Toslayanlar 50 TL Tosback kazanırlar.

Kampanyadan sadece 24 Haziran-31 Temmuz tarihleri arasında yeni kayıt olan Toslayanlar faydalanır.

Kampanya ile en fazla 50 TL Tosback kazanırsın.

Hediye 15 TL Tosback, 30 TL ve üzeri ilk bakiye yüklemenden sonra Tosla hesabına yansıyacaktır. Hediye 35 TL Tosback ise her alışveriş ve ödemenin %10’u, toplamda 35 TL olacak şekilde hesabına yansıyacaktır.

Tosback hediyeni alışverişinden ve bakiye yükleme işleminden sonra Tosla hesabında anında görebilirsin.

Tosla hesabına, Akbank ATM’lerinden referans kod ile veya herhangi bir bankadaki hesabından, banka kartından, diğer tüm Ortak ATM’lerden Tosla Kart ile kolayca para yükleyebilirsin. Teknosa, CarrefourSA mağazalarından ve ŞOK Marketler’den de Tosla Kart ile para yükleyebilirsin.

Alışverişlerinde kullanabileceğin Tosla Kart’ını CarrefourSA, Teknosa, D&R mağazalarından, ŞOK Marketler’den, Yemeksepeti Banabi’den, Kidega’dan, Help Steps uygulamalarından, Hepsiburada’dan ve Zorlu PSM otomatlarından satın alabilirsin. Buradan alacağın kartlar anonim olacak, yani üzerinde ismin yazmayacak sadece kart numarası yazacak. Kartının üzerinde ismin de olsun, kartın sana özel olsun istersen Tosla uygulamasına gir ve profiline tıkla. “Kart Başvurusu” butonuna tıklayarak, başvurunu bize gönder ya da Tosla web sitesi üzerinden başvurunu yap, biz de en kısa zamanda kartını kurye ile sana ulaştıralım.

Tosla’ndaki TOSLA butonundan “Öde” sekmesine girdiğinde oyun ödemeleri ve QR ile Ödeme seçeneklerini göreceksin. Burada hem avantajlı fiyatlarıyla oyun pinleri seni bekliyor hem de anlaşmalı firmalardan QR kod kullanarak ödemeni yapabiliyorsun.

Tosback hediyeni hiç kullanmadığın takdirde 1 ay içinde geri alınacak Toslayan, hediyeni kullanmayı unutma!