Dijital platformlardan film ve dizi izlemeyi sevenlere müjde: Pandemi nedeniyle ücretsiz olacak!

BluTV dijital platformlardan film ve dizi izleyenleri sevindirecek bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan platform, “16-17-18 Nisan’da kapımız herkese açık.” İfadelerini kullandı.

BluTV artan corona virüsü vakaları nedeniyle flaş bir açıklama yaptı. Resmi internet sayfası üzerinden açıklamada bulunan dijital televizyon, “Cuma gününün hafta sonuna bağlanmasını çok seviyoruz.

Çünkü BluTV 3 gün boyunca ücretsiz!” açıklamalarında bulundu.

BluTV tarafından yapılan paylaşımlarda, “Artan vaka sayılarıyla birlikte sağlığımız için gelen yeni kısıtlamalarda keyfinizi yerine getirebilmek için 16-17-18 Nisan’da kapımız herkese açık. Arkanıza yaslanın ve 10.000 saatten fazla içeriğin tadını ücretsiz çıkarın. Keyifli seyirler. “ ifadeleri kullanıldı.

BluTV nedir?

BluTV istediğiniz zaman, istediğiniz yerden, birbirinden farklı dizi, film ve canlı yayını reklamsız izlemenizi sağlayan, Doğan Holding çatısı altında kurulmuş bir dijital televizyondur.
İnternet bağlantısı ile bilgisayar, tablet, mobil cihazlar ya da akıllı televizyonlar (Smart TV)* üzerinden her ay güncellenen yerli/yabancı film ve dizilere, canlı TV yayınına, spor, yaşam içeriklerine ve en önemlisi sadece BluTV’de bulabileceğiniz BluTV üyelerine özel yerli yapımlara kolayca ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version