GündemMagazin

Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu cezaevinde kavgaya karıştı: Gardiyan zor ayırdı!

Kara para aklama suçuyla tutuklanan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu cezaevinde kavgaya karıştı. Silivri’de örgüt suçlularının konulduğu cezaevinde kalan Sıla Doğu, havalandırma saatinde bir tutukluyla kavga etti. “Sosyetik hırsızlar da burada” diye laf atmasına sinirlenen Doğu, tutuklunun üzerine yürüdü.

Sosyal medyada lük yaşantılarını paylaşarak fenomen olan kardeşlerin cezaevi yaşantıları da merak ediliyor. Dilan Polat ve Sıla Doğu, cezaevinde kaldıkları 30 kişilik koğuşta kavgaya karıştı. Sıla Doğu ayrıca diğer tutuklular ile kavga etti. Havalandırma saatinde bir tutuklu, Sıla Doğu’ya “Sosyetik hırsızlar da burada” diye laf attı. Buna sinirlenen Sıla Doğu, kadın tutuklunun üzerine yürüdü. İnfaz koruma memurları, kavgayı güçlükle ayırdı.

DİLAN POLAT YEMEK YEMİYOR

Dilan Polat’ın beğenmediği için yemek yemediği ve çok sigara içtiği, bu yüzden bağışıklık sisteminin çöktüğü ortaya çıktı. Posta gazetesinin haberine göre, ağrıları nedeniyle doktora üç kez muayene olan Polat’a orta kulak iltihabı teşhisi konuldu.

TALEBİ REDDEDİLDİ

Tek kişilik hücreye geçme isteği kabul edilmeyen Dilan Polat’ın bütün gün koğuşta pijamayla dolaştığı, soruları cevapsız bıraktığı öğrenildi. Sıla Doğu’nun da psikiyatri servisine başvurarak yeşil reçeteli ağır depresanlar istediği bilgisine de ulaşıldı.