Disney Plus Tanıtım Gecesinde Megastar Şov Yaptı! Birbirinden Ünlü İsimler Ağırlandı!

Dünyaca ünlü The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu olan Disney Plus, ülkemizde yayına başlamasını kutlamak adına bir tanırım gecesi düzenledi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı gece geçtiğimiz Salı günü Haliç’te bulunan Tersane İstanbul’da gerçekleştirildi. Megastar lakaplı Tarkan’ın sahne aldığı gecede, ünlü isimler şıklık yarışına girdi.

Disney’in Büyülü Dünyası Kapılarını Açtı

Tüm dünya tarafından sevilen efsaneleşmiş yapımlarda imzası bulunan The Walt Disney, Disney Plus isimli dijital yayın platformu ile ülkemizde faaliyet göstermeye başladı. Türkiye’de sevenlerinin karşısına çıkan Disney Plus uzun süre akıllardan silinmeyecek bir tanıtım gecesine imza attı. Tanıtım gecesinde Disney, Pixar, Star Wars, Marvel ve Nat Geo başta olmak üzere tüm yapımlarından izleri görmenin mümkün olduğu sihirli bir dünyaya ünlü isimler davet edildi.

Yıldızlar Geçidini Andırdı!

Düzenlenen bu büyülü geceye, Disney Plus tarafından yetenek yüzleri olarak isimlendirdiği Aslı Enver, Cansu Dere, Burak Deniz, Demet Özdemir, Engin Akyürek, Eda Ece, Halit Ergenç, Pınar Bulut, Hande Erçel, Pınar Deniz ve Zeynep Günay Tan gibi ünlü isimler katıldı.

Pek çok ünlü ismin ağırlandığı gecede Disney Plus tarafından yayınlanacak olan yerli yapımlarda rol alacak olan Buğra Gürsoy, Zerrin Tekindor, Hafsanur Sancaktutan, İbrahim Selim, Onur Bay, İrem Helvacıoğlu, Leyla Tanlar ve Ebru Özkan gibi meşhur oyuncular davet edildi.

Megastar Büyük Sürprizi Açıkladı!

Disney Plus’ın tanıtım gecesinin açık ara en büyük sürprizi ise Megastar Tarkan oldu. Uzun süredir sahnelerden uzak kalan Tarkan, Disney Plus tarafından düzenlenen bu gecede sahnede aldı ve dünyaca ünlü dijital yayın platformunun marka yüzü olduğunu açıkladı.

Görkemli bir sahne şovuna imza artan Tarkan hem sevilen şarkılarını seslendirdi hem de dansları ile unutulmayacak bir geceye imzasını attı.

Exit mobile version