Magazin

Disney Plus’ta yayınlanacak olan Kaçış dizisinin, Homeland ile olan benzerlikleri dikkat çekti!

Türkiye’nin yeni dijital platformlarından birisi olarak hizmet vermeye hazırlanan Disney Plus Türkiye için geri sayım başladı. 14 Haziran tarihinde erişime açılacak olan platform, aynı gün yayınlanacak olan Kaçış dizisi ile büyük merak uyandırmayı başardı. Yaklaşık bir hafta sonra yayınlanacak olan Kaçış dizisinden görüntüler gelmeye devam ederken, dizinin yabancı yapımlardan birisi olan ve tam tamına 8 sezon boyunca yayınlanan Homeland dizisi ile olan benzerlikleri dikkat çekti.

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde büyük ilgi ile takip edilen 8 sezonluk yabancı dizi Homeland ile yayın hayatına bir hafta sonra başlayacak olan Kaçış dizisinin benzer konulara sahip olup olmadığı, merak konusu oldu. Dizi yönetiminden gelen açıklamalar, soru işaretlerinin ortadan kalkmasını sağladı.

İki Dizinin Görüntüleri Benzer!

Bir hafta sonra izleyici ile buluşacak olan Kaçış dizisinden görüntüler yayınlanmaya başladı. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek’in paylaşacakları, Engin Akyürek tarafından hikayesi yazılmış olan Kaçış dizisi, görselleri ile şimdiden merak konusu oldu.

Dikkatli izleyiciler, Kaçış dizisinden gelen görüntülerin Homeland ile çok benzer olduğunu fark ettiler. Ancak benzerliğin bir uyarlamadan ziyade hikâyeye konu olan Ortadoğu coğrafyasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

Kaçış Dizisinin Konusu Ne?

14 Haziran tarihinde ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak olan Kaçış dizisi, bir grup savaş muhabirinin terör örgütünün eline geçmesini konu alacak. Dizi, Ortadoğu’da yaşanan insanlık dramını işleyerek, seyircinin beğenisine sunacak. Bu yönü ile güncel konulara parmak basacak olan Kaçış, büyük bir heyecan içerisinde bekleniyor.

Kaçış Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Kaçış dizisinde rol aldıkları kesinleşen oyuncular şu şekilde açıklandı:

  • İrem Helvacıoğlu
  • Engin Akyürek
  • Onur Bay
  • Aziz Çapkurt
  • Leyla Tanlar
  • Levent Ülgen
  • Aras Aydın