Magazin

Dizi sektörüne Yasak Elma damgası: Sezon finalinde kimler gidecek, kimler kalacak? Yeni sezonda kimler kadroya dahil olacak?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte birçok ana akım projesi tatile çıktıklarını duyurmaya başladı. Teker teker sezon finali bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkan diziler, izleyicilerinin eylül ayına kadar merak içerisinde kıvranacakları sahneler ile bu sezonu sonlandırdılar.

Geride bıraktığımız sezonlarda sezon finali bölümlerinin çok daha merak uyandırıcı sahnelerde sonlandığı göz önünde bulundurulduğunda, şu ana kadar ekranlara gelen final sahnelerinin çok da etkili olmadığı kanısına varıldı. Ancak bu kanıyı yerle bir edecek bir sezon finali bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan FOX TV’nin sevilen dizisi, tüm ezberleri bozacağa benziyor.

Yasak Elma Dizisinin Sezon Finaline Son İki Bölüm!

FOX TV’nin sevilen dizi projelerinden birisi olan ve tam 5 sezondur hiç ara vermeden yayın hayatına devam eden Yasak Elma dizisi, bu sezonu sonlandırmak için geri sayıma başladı. Diziden birçok ana karakterin ayrılacağına yönelik haberler ile gündeme gelen Yasak Elma, iki bölüm sonra 13 Haziran günü sezon finali bölümü ile ekranlara gelecek.

Eda Ece’den Gizemli Açıklama!

Yasak Elma dizisinin genç ve güzel oyuncusu Eda Ece, geçtiğimiz günlerde 5 sezondur rol aldığı Yasak Elma dizisine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bütün gününün dizi setinde geçtiğini söyleyen ve çok çalıştıklarına vurgu yapan ünlü oyuncu, sezon finali bölümüne ilişkin heyecan uyandıran bir açıklamada bulundu. “Öyle bir final geliyor ki kim gidecek kim kalacak tam bir muamma” ifadelerini kullanan Eda Ece, dizinin hayranlarını merak içerisinde bıraktı.

Arka Sokaklar Dizisinin Taktiğini Mi Uygulayacak?

Son günlerde diziden ayrılacak olan isimler ile gündeme gelen Yasak Elma, bu algıyı yıkarak dikkatlerin tekrar diziye çevrilmesini istediği için farklı bir sezon finali ile ekranlara gelecek. Daha önce Arka Sokaklar dizisinin sezon finallerinde uygulanan ölüm sahnelerinin meraklı bekleyiş taktiğini uygulayacağı düşünülen Yasak Elma, yeni sezona ilişkin beklentileri şimdiden arttırdı.