Doğal gaz kullananlar dikkat:31 Mart tarihine kadar başvurulması gerekiyor!

Türkiye’de milyonlarca kişi doğal gaz kullanıyor. Bu nedenle çok sayıda vatandaşı ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için taksit kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanyaya başvuruların 31 Mart 2021 tarihinde sona ereceği bildirildi.

Doğal Gaz faturalarını geciktirenler için güzel haber geldi. İGDAŞ borcu olan vatandaşlar için taksit kampanyası düzenledi. Kampanya ile beraber aboneler, anapara ve kampanyaya giriş tarihlerine kadarki gecikme bedellerini, herhangi bir vade farkı, ilave ücret ya da komisyon olmadan 10 TAKSİTE KADAR anlaşmalı banka kredi kartlarıyla ödeyebilirler. Ayrıca kampanya şartlarını taşıyan gecikmiş borçlarını nakit olarak ödemek isteyenler ise kampanyaya giriş tarihine kadarki gecikme bedelini peşinat içerisinde ödemek kaydıyla, borçlarını 1’i peşin 4 TAKSİTE KADAR vade farkı olmaksızın tüm veznelerimizden taahhütname belgesi imzalayarak ödeyebilirler. Kampanyaya başvuruda bulunmak isteyenlerin ise 31 Mart 2021 tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Kampanyadan Kimler Faydalanabilir?

Kampanyadan son ödeme tarihi 25 Aralık 2020 ve öncesine ait ve en az iki gecikmiş faturaya sahip abonelerle, son ödeme tarihi 1 Kasım 2020 tarihinden önce bir ödenmemiş faturası olan aboneler faydalanabilecektir.
Daha önce yapılandırma konusu olmuş veya taksitlendirildiği halde ödenmemiş ya da kampanya başlangıç tarihine kadar yasal takibe intikal etmiş faturalar bu kampanyaya dâhil değildir.

Kampanyaya Nasıl Başvurulabilir?

İGDAŞ Vezneleri, https://internetsubesi.igdas.com.tr/ veya İGDAŞ Mobil uygulaması aracılığıyla işlemler gerçekleştirilebilir.

Hangi Banka Kredi kartlarıyla İşlem Yapılabilir?

İGDAŞ internet şubesi ve İGDAŞ mobil uygulaması üzerinden Bonus, Akbank Axess, World, Paraf ve Maximum, Bankkart,
İGDAŞ Vezneleri üzerinden ise Bonus, Akbank Axess, World, Paraf özelliği taşıyan tüm kredi kartlarıyla işlem yapılabilir.

Exit mobile version