Doğal gaz ve elektrik faturasını yüzde 50 daha az ödemek isteyenler dikkat: Duyuru yapıldı!

Havaların soğumaya başlaması ile beraber faturalara binen yükler de artıyor. Bu nedenle vatandaşlar fatura ödemelerini düşürmenin yollarını arıyorlar. Bu kapsamda Şekerbank flaş bir duyuruda bulundu. Bankadan yapılan duyuruya göre, elektrik, yakıt, su, ve doğalgaza ödenen miktarların azaltılması için Ekokredi veriyor.

Şekerbank elektrik ,yakıt, su, ve doğalgaza harcanan ödemelerin azaltılması için Ekokredi’yi duyurdu. Banka konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Enerji tasarrufuna yönelik her türlü yatırımınız için Şekerbank’tan apartman EKOkredi için 60 aya, bireysel EKOkredi için 36 aya varan vadelerde alacağınız hizmetin türüne göre % 0 faiz imkanıyla uygun ödeme koşullarında kredi alabilir, eviniz, yaşadığınız yer veya apartmanınızla ilgili elektrik ,yakıt, su, ve doğalgaza ödediğiniz tutarları azaltabilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

EKOkredi Ürünleri Nelerdir?

Yalıtım Kredisi: Duvar, Çatı, Kapı ve Pencere için; Isı Yalıtımı, Su Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Yangın Yalıtımı finansmanı için.

Verimli Isıtma/Soğutma Kredisi: Klima, kazan, kombi, tesisat, radyatör, ısı paylaşım sistemleri, doğalgaz abonelik projeleriniz ve uygulamalarınızın finansmanı için.

A Sınıfı Elektrikli Cihazlar Kredisi: Buzdolabı, derin dondurucu, çamaşır makinası, bulaşık makinası, kurutma makinası, fırın gibi mutfak, banyo gibi alanlarda kullanılan A sınıfı elektrikli cihazların finansmanı için.
Verimli Aydınlatma Kredisi: Tasarruflu veya ledli aydınlatma sistemleri finansmanı için.

Güneş Enerjisi Kredisi: Güneş ile ısıtma, elektrik üretimi finansmanı için.

Asansör Kredisi: Asansör revizyonu veya yeni asansör uygulamaları finansmanı için.

Exit mobile version