Gündem

Doğal insan doğumları yasaklanacak, laboratuvar bebekleri dünyaya gelecek: Baba Vanga’nın 2023 kehanetleri ortaya çıktı!

Her sene Baba Vanga’nın kehanetleri yeniden gündeme geliyor. 2023 Yılına sayılı zaman kala Baba Vanga’nın kehanetleri de ortaya çıktı. Ünlü kahin, 2023 Yılında insan doğumlarının sona ermesini, laboratuvar ortamında bebeklerin doğacağını öngörüyor.

2023 Yılına 85 gün kaldı. Yeni yıl için geri sayım başlarken, bu sene de 2023 yılı kehanetleri gündem oldu. Küçük yaşta görme yetisini kaybeden ve daha sonra kehanetleri ile ünlenen Baba Vanga’nın 2023 kehanetleri ortaya çıktı.

Baba Vanga’nın gelecek yıl için kehanetleri


Ünlü kahin, 2023 Yılında insan doğumlarının sona ermesi, laboratuvar ortamında bebeklerin doğacağını öngörüyor. Söz konusu bebeklerin saç rengi ve göz rengi gibi fiziksel özellikleri ise ebeveynler tarafından belirlenebilecek.

Güneş fırtınası

Dünya büyük bir Güneş fırtınası ile karşı karşıya kalacak. Bu durumun teknolojiye zarar verme durumu bulunuyor.

Biyolojik silah çalışmaları yapılacak

Baba Vanga’nın korkutucu kehanetleri arasında biyolojik silah iddiası da bulunuyor. Buna göre, bir ülke insanlar üzerinde biyolojik silah çalışmaları yapacak. Söz konusu çalışma binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olabilir.

Dünya yörüngesinde değişiklik

Kehanete göre, Dünya’nın yörüngesinde rota değişikliği yaşanabilir. Bu değişikliğin yıkıcı sonuçlara neden olabileceğine dikkat çekiliyor.