Doğalgaz faturalarında taksit uygulaması gündemde! Başvuru tarihleri açıklandı!

Doğalgaz faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlar için yeni bir destek imkanı sağlandı. Destek ile ilgili detaylar paylaşıldı.

Doğalgaz ödemesi için destek haberleri güncellendi. Kış aylarında faturaların ödenmesine kolaylaştıracak yeni adımlar gündeme geldi. İşte o konuyla ilgili tüm detaylar…

Kış mevsimi için müjdeli haber

Kış mevsim şartlarının gereği sebepli ısınma şekli olarak doğal gaz kullanımı yapan vatandaşlar için gelen faturalar cepleri zorluyordu. Türkiye’nin kendi doğal gazını üretmeye başladığı bu yeni dönem içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni bir müjdeli haberi paylaştı. Bir aylık bedava doğal gaz kullanım hakkı sağlanıp bu kullanım bir sene süresince 25 metreküp indirim hakkı ile birlikte faturalara yansıdı. Doğalgaz üzerine zam yapılmasa da diğer zamlardan vatandaşlar yakınırken ödemeler konusunda zorluklar çekildiği paylaşıldı. Tek bir taksit ile yüklü miktarda doğalgaz faturası ödeyemeyen vatandaşlar için banka yeni bir müjdeli haber paylaştı. Açıklanan haber doğalgaz faturaları üzerinde taksitlendirme imkanı ile ilgili oldu.

Doğal gaz kullananlara müjdeli haber

Kuveyt Türk bankası yeni başlatmış olduğu kampanya kapsamında doğalgaz faturalarını ödemekte zorluk çekerken dar gelirli vatandaşlar için bir kampanya başlatıldı. Kuveyt Türk bankası resmi web sitesinde tüm doğal gaz kullanıcılarını çok yakından ilgilendiren bir kampanya duyurdu. Özellikle de faturaların ödemekte zorluk çekmiş olan vatandaşlar üzerine sunulan bu imkan ile birlikte taksitlendirme oranları da tek tek paylaşıldı.

Kuveyt Türk Bankası’ndan müjdeli haber

Kuveyt Türk bankası doğalgaz faturaları ödeyemeyen vatandaşlar için taksitlendirme imkanı sundu. Kuveyt Türk bankası internet Şubesi, mobil uygulaması ve i̇GDAŞ web sitesi üzerinden yapılacak olan doğalgaz fatura işlemleri adına banka üç aylık taksit imkanı sunacak. Belirli bir süre için devam edecek kampanya kapsamında doğalgaz faturası taksitlendirme tarihi adına son tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi.

Faturaları taksit yapılacak

Doğalgaz faturalarını ödeyemeyen vatandaşlar için bir kampanya paylaşıldı. Minimum 100 TL en fazla 7500 TL olan faturaların kampanya kapsam içerisinde üç eşit taksitle ödenmesi imkanı sağlanacak. Kampanyaya katılım ise ONAY IGDAS yazılıp 2848’e mesaj gönderilmesi ile birlikte sağlanacak.

Exit mobile version