Ekonomi

Doğalgaz faturalarını ödemekte zorlananlara duyuruldu: Artık 3 taksite bölünerek ödenebilecek!

Geride bıraktığımız yılın son aylarında ekonomi piyasalarında gözlenen ani yükselişler, pek çok sektörde olduğu gibi enerji sektöründe de yüksek oranlı zamların gözlenmesine sebep oldu. Ocak ayına girilmesi ile birlikte artan doğalgaz faturaları, Rusya- Ukrayna savaşının emtia varlıklarına değer kazandırması ile birlikte rekor seviyeleri gördü.

Kış aylarında ısınmak için mecburen kombiyi açmak zorunda kalan vatandaşlar, enerji sektörünü direkt olarak etkileyen tüm bu gelişmelerin yaşanmasından sonra gelen fatura tutarlarına isyan etmeye ve ilgili tutarları karşılamakta güçlük çekmeye başladılar. Bu noktada devreye giren Odeabank, hali hazırda çeşitli faktörler çerçevesinde zamlanan gündelik hayat şartlarına karşı bir mücadele içerisinde olan vatandaşların bir de faturaların altında ezilmelerine göz yummak istemediği için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Odeabank Doğalgaz Faturası Taksitlendirme Kampanyası

Sunduğu Oksijen Hesap hizmeti ile müşteri sayısını giderek arttırmayı başaran Odeabank, yeni dönemde gelişen zorlu ekonomik şartlar sonucunda dara düşen vatandaşların yararlanabilecekleri avantajlı kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda artan enerji fiyatlarına karşılık kabaran doğalgaz faturaları için de yeni bir kampanya geliştirdiğini duyuran banka, ilgili kampanya hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Odeabank tarafından geliştirilmiş olan doğalgaz faturası taksitlendirme kampanyasına göre 100 TL ile 20 bin TL aralığında olan doğalgaz faturalarının, vade farksız komisyonsuz 3 taksite bölünebileceği bilgisi kaydedildi.

Odeabank Doğalgaz Faturası Taksitlendirme Kampanyasının Ayrıntıları

Odeabank tarafından geliştirilmiş olan doğalgaz faturası taksitlendirme kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, ilgili fatura ödemelerini İGDAŞ veznelerinden ya da İGDAŞ’ın resmi internet sitesinden tek çekim olarak yapmaları gerekmektedir.

Odeabank Doğalgaz Faturası Taksitlendirme Kampanyası Başvurusu

Yeni dönemde doğalgaz faturalarını tek seferde ödeyerek aylık masraflarını arttırmak istemeyen vatandaşlar için geliştirilmiş olan Odeabank doğalgaz faturası taksitlendirme kampanyasının başvuru detayları belli oldu. Banka, ilgili vade farksız fatura taksitlendirme kampanyasına Odeabank mobil aracılığı ile başvuru yapılabileceğini bildirdi.