Doğalgaz Faturalarını Ödemeyen Vatandaşlara Tarih Verildi

Doğalgaz faturasını ödeyemeyen vatandaşlara Vakıfbank açıklama yaptı. Artan doğalgaz fiyatları vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Dar gelirli vatandaş kabarık doğal gaz faturalarını tek seferde ödemeye zorlanırken müşterisi oldukları bankaların doğal gaz kampanyalarından yararlanmak adına araştırma yapmaya devam ediyor. Vakıfbank resmi internet sitesinden doğalgaz kampanyasının detaylarını duyurdu.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde:

Kampanya 01 Ekim 2021-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya İGDAŞ vezneleri ve http://www.igdas.istanbul/ üzerinden yaptığınız tüm 100 TL-20.000 TL arası peşin fatura ödemeleriniz için geçerlidir.

Yapacağınız ödemenin taksitlendirilebilmesi için, ödemeden en az 1 gün sonra VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı veya 08502220724 Çağrı Merkezi kanalıyla taksit talebinin iletilmesi gerekmektedir.

Kampanyaya tüm VakıfBank kredi kartları dahildir.

Taksitlendirmek istediğiniz peşin işlem, dönem içi işlemlerde yer almalı, ekstre kesilmemiş olmalıdır.

Taksitlendirme işlemi için, kart takip statüsü normal olmalıdır. Bir dönem ve üzeri gecikmede bulunan kartlar uygulama kapsamı dışında bırakılmıştır.

İdari veya kanuni takibe alınmış bir kart hizmetten faydalanamamaktadır.

Sonradan taksitlendirme işleminin iptali, yalnızca işlemin yapıldığı gün ve Çağrı Merkezi (08502220724) üzerinden yapılabilmektedir.

Ek kart ile yapılan ödemeler kampanyaya dahildir.

Bir kart aynı dönemde birden fazla İGDAŞ ödeme işlemini taksitlendirebilir.

VakıfBank ve İGDAŞ kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Exit mobile version