Doğalgaz faturalarıyla ilgili açıklama: Ücretsiz olacak!

Bankalar müşterilerine özel kampanyalar düzenliyor. Her banka internet sitesi üzerinden başlattığı kampanyaları tek tek açıklıyor. Belirli aralıklarla düzenlenen banka kampanyaları da merak edilen konular arasında yer alıyor. ING Bank tarafından da yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Banka, doğalgaz faturalarına yönelik kampanya başlattığını bildirdi.

ING Bank tarafından kampanya açıklaması geldi. ING Bank, doğalgaz faturalarında ücretsiz 3 taksit imkanı sundu. Bankadan alınan bilgilere göre, ING Kredi Kart ile 31 Ekim 2023’e kadar İgdaş veznelerinden ya da igdas.istanbul üzerinden doğalgaz faturaları ücretsiz olarak 3 taksitle ödenebilecek. Fırsattan yararlanmak için ‘BOL GAZ’ yazıp, 2205’e SMS gönderilmesi gerekiyor.

ING BANK KAMPANYA KOŞULLARI VE DETAYLARI;

Kampanya 1 – 31 Ekim 2023 arasında İgdaş veznelerinden veya igdas.istanbul’dan yapılacak ödemelerde geçerlidir.

Kampanya kapsamında ücretsiz 3 taksit sunulur.

Bankamız kanallarından yapılan manuel fatura ödemeleri ve Otomatik Fatura Talimatları taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanya Garanti BBVA POS’larından gerçekleştirilen ödemeler için geçerli olur.

Kampanyaya katılabilmek için “BOL GAZ” yazıp, 2205’SMS göndermek gerekmektedir. Gönderilen SMS’lerin, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekir.

Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Kampanyaya SMS ile bir kez katılım sağlandıktan sonra 31 Ekim’e kadar igdaş veznelerinden ve igdas.istanbul ‘dan yapılan, SMS gönderimi sonrası gerçekleşmiş ve ekstreleşmemiş tüm harcamalar 3 taksite bölünür.

Exit mobile version