EkonomiGündem

Doğalgaz faturasıyla ilgili açıklama yapıldı: ING Bank kartı olanlar dikkat!

Doğalgaz faturası yüksek gelen ya da ödemekte zorlananlar için ING Bank kampanya başlattı. ING Bank kartı olanlara özel başlatılan kampanyanın detayları açıklandı. ING Bank açıklamasında, kredi kartıyla İgdaş veznelerinden veya igdas.istanbul üzerinden doğalgaz faturalarını ücretsiz olarak 3 taksitle ödenebileceğini belirtti. Söz konusu kampanya 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak. Fırsattan yararlanmak için, ‘BOL GAZ’ yazıp, 2205’e SMS gönderilmesi gerekiyor.

Kampanya Koşulları

Kampanya 1 Ekim 2021- 31 Mayıs 2022 arasında İgdaş veznelerinden veya igdaş.istanbul’dan yapılacak ödemelerde geçerlidir.

Kampanya kapsamında ücretsiz 3 taksit sunulur.

Bankamız kanallarından yapılan manuel fatura ödemeleri ve Otomatik Fatura Talimatları taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanya Garanti BBVA POS’larından gerçekleştirilen ödemeler için geçerli olur.

Kampanyaya katılabilmek için BOL GAZ yazıp, 2205’e sms göndermek gerekmektedir. Gönderilen SMS’ler, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekir.

Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Kampanyaya sms ile bir kez katılım sağlandıktan sonra 31 Mayıs’a kadar igdaş veznelerinden ve igdaş.istanbul ‘dan yapılan sms gönderimi sonrası gerçekleşmiş ve ekstreleşmemiş tüm harcamalar 3 taksite bölünür.

ING kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.