GenelMagazin

Doğulu Çiftinde Kıskançlık Yok, Mutluluk Var!

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, kıskançlık haberlerinin ardından ‘iyiyiz’ mesajı verdi. Geçtiğimiz aylarda Kadir Doğulu’nun ‘Aşkın Tarifi’ adlı dizideki partneri Serra Arıtürk ile yaptığı canlı yayındaki samimi görüntüleri uzun süre konuşulmuş hatta Neslihan Atagül’ün bu durumdan rahatsız olduğu ve kıskançlık krizine girdiği iddia edilmişti.

AŞK ŞARKILARI SÖYLEDİLER

Doğulu çifti, tüm bu iddiaların ardından uzun süre sonra ilk kez mutluluk pozları verdi. Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, önceki akşam Kuruçeşme’de sahne alan Murat Dalkılıç’ın şarkılarına eşlik etti. İkili, mutluluk pozları vererek birlikteliklerinde her şeyin yolunda olduğunu gözler önüne serdi.

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sahneye çıkan Murat Dalkılıç, gecede hayranlarını hem şarkılarıyla coşturdu hem de esprileriyle güldürdü. Dalkılıç konser boyunca enerjisi ve neşeli tavrıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçı, şarkı aralarında seyircilerine takılıp, espri yapmayı da ihmal etmedi.

Aşkın Tarifi dizisinde başrolü paylaşan Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk, ‘Dünyadan Uzak’ şarkısına yaptıkları düetle magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu.